Најновије

ИСЛАМИСТИ ДРЖИТЕ СЕ: Руси шаљу у Сирију најнемилосрдније убице на свету (ВИДЕО)

Џихадисти који беже пред нападима руских снага ускоро би се могли наћи у још већим проблемима. Руски председник одлучио је да на њих пошаље припаднике најелитније јединице руске војске - Спецназ.
Припадници Спецназа прошли су ригорозан тренинг и убрајају се у најнемилосрдније убице на свету. (Фото: Јутјуб)

Припадници Спецназа прошли су ригорозан тренинг и убрајају се у најнемилосрдније убице на свету. (Фото: Јутјуб)

Припадници Спецназа прошли су ригорозан тренинг и убрајају се у најнемилосрдније убице на свету. Екстремно су агресивни и врхунски истренирани. Они су тамо да почисте након ваздушних напада, позову ваздушне нападе, оду на тајне мисије против побуњеника и на крају их потпуно униште - рекао је извор из војске за енглески Мирор. На њих се неће гледати као на британске или америчке војнике. Они су тамо само с једним циљем, да униште било кога ко прети Асаду. Под било којим условима. Они ће променити позицију Русије на Медитерану и на Средњем исоку. Од почетка напада на базе ИСИЛ руске ваздушне снаге успеле су да џихадистима униште 50 стратешки важних објеката. С друге стране портпарол Кремља Дмитри Песков каже да Москва не планира да шаље копнене снаге у борбу против Исламске државе у Сирији, нити ће подржати руске добровољце који желе да учествују у сукобу. Песков је рекао да руски председник не разматра могућност да се руски држављани придруже редовима сиријске армије како би подржали председника Башара ал Асада. "Та тема није на дневном реду у овом тренутку", изјавио је он руским новинским агенцијама.
Прочитајте још:РУСКИ НАРОД СЛАВИ: Владимиру Путину је данас рођендан (ФОТО/ВИДЕО)МОСКВА УПОЗОРАВА: Џихадисти спремају превару у Сирији
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА