Најновије

ТАЈМС: Тајни план ЕУ - депортација више стотина хиљада азиланата

ЛОНДОН – Стотине хиљада тражилаца азила којима је одбијен захтев биће депортовано из Европе током следећих неколико недеља, пише данас британски „Тајмс”.
Мађарски полицајци приводе мигранта (Фото: Јутјуб)

Мађарски полицајци приводе мигранта (Фото: Јутјуб)

Британски дневник наводи, позивајући се на „тајни план” Европске уније, да се очекује да ће захтев за азил бити одбијен за око 400.000 људи који су ушли у земље ЕУ у првој половини ове године. Брисел има намеру да запретити повлачењем помоћи, отказивањем трговинских споразума или визних аранжмана уколико земље попут Нигера или Еритреје не пристану да приме назад своје економске емигранте. У нацрту текста о коме ће сутра разговарати министри унутрашњих послова ЕУ предлаже се да се више избеглица враћа у њихове земље, јер би пораст броја оних који су враћени, могао одвратити илегалну миграцију и долазак у Европу. Предлог тог „тајног плана” такође садржава одредбу по којој ће земље ЕУ држати у притвору хиљаде тражилаца азила којима је одбијен захтев да би их спречили да побегну уочи депортације.
Прочитајте још:РУСИ ПРЕДСТАВИЛИ НОВО ОРУЖЈЕ: Погледајте КАМАЗ-53949 „Таjфуненок“ЛУДИЛО: Нећете веровати шта је прво питање у интервјуу Јосипа Броза Тита из 1952. године! (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА