Најновије

Друловић нови тренер Партизана (ВИДЕО)

Фудбалски клуб Партизан објавио саопштење после седнице Управног одбора у којем се не наводи ко ће да замени Зорана Милинковића. Вучелић рекао да ће то бити Друловић. Уговор до јуна 2016. "Друловић да настави да се бори за титулу".
Љубинко Друловић (Фото: Јутјуб)

Љубинко Друловић (Фото: Јутјуб)

После вишесатне седнице Управног одбора, ФК Партизан је саопштио да је споразумно раскинуо уговор са досадашњим шефом стручног стаба Зораном Милинковићем. "Милинковић је постао тренер првог тима ФК Партизан априла ове године и у међувремену је освојена титула шампиона Србије, остварен је пласман у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона, што је подразумевало директан пласман у групну фазу УЕФА лиге Европе, као и две победе у прва два кола групне фазе УЕФА Лиге Европе. Нажалост, због незадовољавајућих резултата у текућем првенству Србије, Управа клуба и господин Милинковић су се договорили о споразумном прекиду сарадње", пише у саопштењу Партизана. И то је све! После седнице Управног одбора новинарима се обратио један од потпредседника клуба Милорад Вучелић који је потврдио информацију о Друловићу. Он је новинарима после седнице УО рекао да је донета једногласна одлука да Друловић буде нови шеф стручног штаба. "Желео бих да одам највеће признање, од срца честитам титулу и резултате у Лиги Европе Зорану Милинковићу. Са тугом смо се растали и дали споразумни раскид. Од Друловића очекујем да настави борбу за титулу. Показао је да хоће и сме да се ухвати у проблеме", рекао је Вучелић. Нови тренер црно-белих потписаће сутра уговор до јуна 2016. године, уз могућност продужетка сарадње. "Партизан мора да се бори за титулу, али и на сва три фронта. Разговарали смо и са осталим кандидатима, али не бих их сада именовао. Фудбалски савез Македоније неће правити проблеме, иако су га желели. Друловић је био коректан према њима", додао је Вучелић. Уговор са Љубинком Друловићем ће бити потписан у петак поподне. Разлог чекања до петка је тај, што су руководећи људи Партизана желели да испоштују људе из фудбалског савеза Македоније, који су према Друловићу и Партизану били изузетно коректни и предусретљиви, обећавши да му неће правити проблеме у наставку каријере, пише на сајту црно-белих. До петка би требало да буду завршене све формалности, а то је била жеља и новог тренера Партизана, јер је желео је да и са своје стране остане коректан до краја према Македонцима.
Прочитајте још:ОШТРА КАЗНА: Суботичком Спартаку одузета четири бодаПартизан славио у Аугзбургу, Немци без решења за Андрију и Живка Живковића (ВИДЕО)
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА