Најновије

Ако сте ове године гледали порниће на интернету, ускоро ћете бити у проблему до гуше

Уколико сте ове године погледали неки порнић на интернету, приремите се да то сазна цео свет, барем тако тврди блогер из Сан Франциска по имену Брет Томас.
Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Томас је софтверски инжењер, и тврди да чак и ако сте порниће гледали у инкогнито моду, ваша тајна неће остати сакривена, већ ће се у неком тренутку ваша историја прегледања интернета наћи на том истом интернету, заједно са вашим именом. Према Томасовим речима, уколико су хакери у стању да направе листу логова на основу којих сазнају име корисника, као и логове за "осетљиве" сајтове попут оних са порнићима, треба очекивати да се та два знања ускоро уједине, што ће резултовати јавном бламажом свих који су икада користили интернет. Ова два типа хаковања би морала да буду спроведена у широким размерама, и оно што је још мање могуће, оба морају да се одвијају у исто време, али Томас свеједно упозорава да се мора радити напорније како би се спречило да такав сценарио уопште буде могућ. Подсетимо, 2014. године настао је велики скандал када су хакери објавили шифре више од 13.000 Xbox и Плејстејшн корисника, а у августу прошле године више од 100 славних личности је настрадало када је један хакер окачио њихове голишаве фотографије на сајт 4chan.
Прочитајте још:Ево како да ваш стари Ајфон претворите у најновији (ВИДЕО)ЊИХ КОРИСТЕ МИЛИОНИ, И ВИ ЋЕТЕ КАДА ПРОЧИТАТЕ: Ово су руски Фејсбук, Јутјуб и Гугл (ФОТО)
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА