Најновије

НЕМА ВИШЕ СКРИВАЊА: Погледајте шта је Балерина поручила Кристијановој жени!

Балерина Јелена Милошевић је у ријалитију Фарма од самог почетка, а врло брзо су севнуле варнице између ње и Кристијана Голубовића.
Балет ће му доћи главе! (Фото: ЈуТјуб)

Балет ће му доћи главе! (Фото: ЈуТјуб)

Дуго ћуте о својим емоцијама које су очигледно свее јаче, што је балерина и признала Станији. "Заљубила сам се. У ствари, ја њега волим", поверила се она што старлети није било најнормалније те је покушала да јој објасни да он има жену и бебу који га чекају кући. "Шта ја имам с тим? Шта ја имам с његовом женом и ћерком? Ни он не може да се контролише, осећања су обострана. Раније смо се крили и прескакали ограду, ишли по ћошковима, а сада је све транспарентно. Не знам како ће ми бити кад се све ово заврши, али о томе не размишљам", признала је Јелена и додала да не верује да је Кристијану брак много важан. "Кристијан има квазибрак, да се не лажемо! Да има нормалан брак, никада не би дозволио да му приђе нека тамо Јелена. Ово се и мени први пут дешава: хемија, страст, љубав и заљубљеност. Свега ту има. Не могу ни да дефинишем."
Прочитајте још:Мирјана се толико избламирала да је чак и Велики брат проговорио људским гласом (ВИДЕО)РУЧНИ РАД: Тамара и Аца се задовољавали усред дана! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА