Најновије

ДА ЛИ ЈОЈ МОЖЕТЕ ВЕРОВАТИ: Ава открила детаље о "афери са својим професором"

Ава Карабaтић, у ријалитију „Парови“, дотакла приче се приче која је пре неколико година умало одвела ову хрватску старлету иза решeтака.
Ава Карабатић (Фото: ЈуТјуб)

Ава Карабатић (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, причало се да је Ава Карабатић била са својим професором, којег су касније, она њен момак и мајка уцењивали и изнудили му 9.000 евра. "Тај професор је био заљубљен у мене, али се није заљубио у моју лепоту, него у мој мозак", причала је Ава. Са њим нисам била, јер је старији. Кад сам нашла момка, почела са њим да се виђам, професор је то сазнао и почео да ми пише ружне поруке. Писао ми је дрољо, мали је свет да се сакријеш од мене... Свашта још ми је писао и претио ми. Али, ја то нисам хтела да причам, јер нисам желела да он има проблема због тога. Готово нико у ријалитију јој није поверовао кад је рекла да је њен момак сасвим случајно сазнао за то. "Њему се испразнио мобилни, па сам му ја позајмила свој. Тада је он видео све те ружне поруке и био је јако љут што му нисам рекла за то", открила је Ава.
Прочитајте још:ОВО ЈЕ СЕКСУАЛНИ ЏИХАД: Откривена највећа тајна Исламске државе (ВИДЕО)ХОЋУ ДА ИМАМО БЕБЕ: Балерина начисто шокирала Кристијана, овако је он реаговао! (ВИДЕО)
Према Авиним речима, за све је био крив њен момак, који је почео да уцењује професора с њеног телефона. Узео му је прво две хиљаде евра, а затим још седам. "Те новчанице су биле обележене. Али нису биле код мене. Код њега су биле. Тако је ухапшен. Осуђен је на две године затвора, али још није отишао на извршење казне", обајснила је Ава Карабатић. Неко је добацио да је у ствари момак само преузео дело на себе, да им се не би судило као организобаној групи, јер би у том случају завршили сво троје иза решетака и добили би много више од две године. "Нисам ја знала да је он то радио, он је писао са мог телефона", рекла је Ава Карабатић. "Јеси ли га одмах оставила после тога, пошто си отркила да је искористио ситуацију да заради и доведе те у непријатност?", питала је старлету водитељка. "Нисам га оставила, забављали смо се после тога још годину и по. Он је покушао мене да заштити,није он желео ништа лоше. Сви су се смејали овом њеном објашњењу", објаснила је старлета. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА