Најновије

КРИСТИЈАН ПОБЕСНЕО: Ево шта је после секса у газдинској кући поручио супрузи

Кристијан Голубовић имао је секс са Јеленом Милошевић због чега је балерина директно номинована за избацивање, а већ јуче осуо паљбу по њој. Иако је обилази, доноси храну, прића с њом и теши је, чим јој окрене леђа, почне да је опањкава.
Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Кристијану Голубовићу не свиђа се много "вето на Станију" који је добио од Балерине па је прокоментарисао: - Нико ми не може рећи с ким ћу да се дружим. Не може мени она да нареди с ким ћу ја да се дружим. Њој љубомора не да другачије. Она је заљубљена. Она је и даље убеђена да сам спавао са тобом Станија. Ко је она мени у животу да каже с ким ћу да се дружим. Или има машту или је она тотално луда. Она шта каже преко дана, које људе спомене, ја јој кажем зар се не бојиш, ти си синдром Мерилин Монро, пробудићеш се у кади са 100 литара вотке у желуцу. Није клошарка, али понаша се лоше - рекао је Кристијан. Кристијан је покушао и да се оправда изгледа и пред женом, па је причао колико је воли. - Жене не зна им се се број. Пара и деце никада доста, а вас, шта ви причате, шта радите. Шта ја имам кући, ви немате у сновима. И шта год ви ту причате, ви бисте могли само да сањате оваквог мушкарца. Какав сам ја својој жени? Да вам скида небо када помисли. Ја за друга идем на Северни пол ако треба, а не за жену коју волим - рекао је Кристијан.
Прочитајте још:Ружица у Парове унела секси играчку: „Ја сам једноставно особа која без тога не може“(ВИДЕО)Не бирају ни време, ни место: Најврелије сцене секса на Фарми (ВИДЕО 18+)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА