Најновије

A НИКАД ЗА ЊЕГА НЕ БИ РЕКЛИ: Учесник "Парова" признао да је геј

Каскадер Урош Ћертић шокирао је гледаоце и учеснике у ријалитију "Парови" када је у у жучној расправи са Весном Ривас признао да је геј.
Урош изашао из плакара? (Фото: Парови)

Урош изашао из плакара? (Фото: Парови)

Већ извесно време у ријалитију "Парови" сексуална орјентација каскадера Уроша Ћертића предмет је коментара појединих учесника. Тако је најпре Весна Ривас, дотакла питање Урошеве сексуалне преференције када је анализирала његов однос са Слађом Петрушић. Након Весне ни Брендон није заобишао ову тему. - Ти си бисексуалац, због тога бранис хомосексуалце. Мислиш да ћеш тако прикупити поене - рекао је Брендон Урошу. Поновно покретање приче да је каскадер геј спремно је дочекала Весна, која је покушала анализом личности да приближи осталим учесницима Урошеве хомосескуалне особине. Ово је њега толико изнервирало, да је повикао: - Ево, Урош Ћертић је геј! Јесте ли то хтели да чујете! Чула си Весна, ја сам геј. Ето...- рекао је Ћертић. Весна је наставила да прича, а Урош је био сав црвен у лицу.
Прочитајте још:Станија предложила Голубовићу да извади пенис, а он јој је овако одговорио! (ВИДЕО)ХТЕО ДА ПОБЕГНЕ СА ФАРМЕ: Након што је балерини поломио нос, Кристијан се поздравио и прескочио ограду! (ВИДЕО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА