Најновије

ДС: Како могу Легија и Мира, а не може "Свака част Вучићу"!?

БЕОГРАД - Чињеница да се у свим нашим књижарама и киосцима без икакве задршке продају књиге Мирјане Марковић, Милорада Улемека Легије и других сличних личности, а да су готово све књижаре, уз неколико изузетака, одбиле да продају књигу Славише Лекића "Свака част Вучићу" говори више о стању у друштву од било које критике, анализе или новинског чланка, стоји у новом саопштењу Демократске странке.
Пајтић и Мићуновић - забринути због књижара (Фото: Фото сервис ДС-а)

Пајтић и Мићуновић - забринути због књижара (Фото: Фото сервис ДС-а)

ДС оцењује да је одбијање књижара да продају поменуту књигу резултат страха од "режима Александра Вучића". Очигледно је порука коју Српска напредна странка шаље већ три и по године примљена и у нашим књижарама - свако ко се усуди да мисли другачије, свако ко своје мишљење и неслагање јасно показује може рачунати на то да ће га стићи одмазда режима, наводе у ДС-у. "Ова порука је до сада послата опозиционим странкама, редитељима, писцима, новинарима, невладиним организацијама, научницима, глумцима и редакцијама који су се усудили да кажу другачије мишљење, а књижаре су једине које су је прихватиле без икаквог отпора и без много буке." - кажу демократе. "Оно што Александар Вучић није научио ни када је прошли пут био на власти, а ни сада, јесте да никога неће успети да ућутка силом и застрашивањем, чак и ако то не ради директно него кроз стварање атмосфере у којој свако зна шта ће му се десити ако се буде бунио. Свака част Вучићу." - стоји у саопштењу демократа.
Прочитајте још:(НЕ)МОГУЋЕ: Харадинај дао 100.000 евра Јаблановићу!?Aко се усвоји њихов предлог, многи грађани ће бити спашени банкрота
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА