Најновије

СТАРЛЕТА УДАРИЛА НА ВЛАДУ: Министар ми нудио посао за секс!

Контроверзна старлета Александра Петковић, познатија као Сандра Партизан, тврди да јој је министар у Влади обећао државни посао ако буде спавала са њим.
Министар joj нудио посао за секс? (Фото: Фејсбук)

Министар joj нудио посао за секс? (Фото: Фејсбук)

Сандра Партизан такође тврди да је одбила непристојну понуду за секс, али није желела да открије о ком функционеру је реч. - Министар у актуелној влади, чије име вам нећу рећи, понудио ми је посао у замену за секс, на шта ја нисам пристала. Без обзира на све, та обећања и непристојне понуде које сам добијала нису ме спутале у амбицији да постанем посланица и да се борим за права жена - тврди старлета, која је постала позната у јавности по подршци коју је давала фудбалском и кошаркашком клубу Партизан, сликајући се обнажена. Тврдње старлете изазвале су неверицу и гнушање у јавности, а министар Љајић каже да не верује у то што Петковићева прича. - Тешко нама ако старлете креирају јавно мњење и могу да изјаве шта им се ћефне. Нема нам спаса ако нам оне кроје судбину - каже Љајић и додаје да је деградирајуће што се једна таква особа појављује у Влади и Скупштини.
Прочитајте још:МЕГА САТИРАЊЕ: Русија почела да користи бомбе КАБ-1500 – три пута јаче! (ВИДЕО)ЛАЗАНСКИ: Руси се смеју Американцима у Сирији, шта су то они бомбардовали (ВИДЕО)Русија, Сирија и „пас – амерички кан“
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА