Najnovije

STARLETA UDARILA NA VLADU: Ministar mi nudio posao za seks!

Kontroverzna starleta Aleksandra Petković, poznatija kao Sandra Partizan, tvrdi da joj je ministar u Vladi obećao državni posao ako bude spavala sa njim.
Ministar joj nudio posao za seks? (Foto: Fejsbuk)

Ministar joj nudio posao za seks? (Foto: Fejsbuk)

Sandra Partizan takođe tvrdi da je odbila nepristojnu ponudu za seks, ali nije želela da otkrije o kom funkcioneru je reč. - Ministar u aktuelnoj vladi, čije ime vam neću reći, ponudio mi je posao u zamenu za seks, na šta ja nisam pristala. Bez obzira na sve, ta obećanja i nepristojne ponude koje sam dobijala nisu me sputale u ambiciji da postanem poslanica i da se borim za prava žena - tvrdi starleta, koja je postala poznata u javnosti po podršci koju je davala fudbalskom i košarkaškom klubu Partizan, slikajući se obnažena. Tvrdnje starlete izazvale su nevericu i gnušanje u javnosti, a ministar LJajić kaže da ne veruje u to što Petkovićeva priča. - Teško nama ako starlete kreiraju javno mnjenje i mogu da izjave šta im se ćefne. Nema nam spasa ako nam one kroje sudbinu - kaže LJajić i dodaje da je degradirajuće što se jedna takva osoba pojavljuje u Vladi i Skupštini.
Pročitajte još:MEGA SATIRANJE: Rusija počela da koristi bombe KAB-1500 – tri puta jače! (VIDEO)LAZANSKI: Rusi se smeju Amerikancima u Siriji, šta su to oni bombardovali (VIDEO)Rusija, Sirija i „pas – američki kan“
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA