Најновије

СУКОБ СРБА И ХРВАТА У АТИНИ: Стотине Делија јурило навијаче Динама (ВИДЕО)

Утакмица Лиге шампиона између Олимпијакоса и загребачког Динама има хаотичан увод. Према информацијама које стижу из Атине, на улицама престонице Грчке дошло је до озбиљних сукоба навијача.
Хаос у Атини (Фото: Инстаграм)

Хаос у Атини (Фото: Инстаграм)

На једној страни су били фанови црвено-белих из Пиреја (Gate 7) који имају помоћ навијача Црвене звезде, Делија, док су на другој Бед Блу Бојси који су у пријатељским односима са присталицама Панатинаикоса (Gate 13). Хрватски портал Index.hr преноси да је полиција око 22 часа велики број навијача преусмерила у Пиреј, али је тамо дошло до масовне туче. Наводно, у тучи је учествовало око 60-ак навијача, а двојица су повређени.Око 60 минута касније огласио се и официр за безбедност Динама Крешимир Антолић који је навео да има информације да је 40 Делија приведено.
Делије у атини уживо! #crvenazvezda #olympiacos #orthodoxbrothers #gate7 #delije A photo posted by ФК Црвена Звезда (@_crvena_zvezda_) on
У претходном колу, Динамо је угостио Олимпијакос, али гостујућих навијача није било. Раније је договорено да се на стадионима у Загребу и Атини не дозволи приступ гостујућим навијачима, али је очигледно да то није могло да спречи сукобе на улицама.

Напиле се делијеее... #crvenazvezda

A photo posted by ФК Црвена Звезда (@_crvena_zvezda_) on

На лов...kati magiko!!! #crvenazvezda #olympiacos #orthodoxbrothers A photo posted by ФК Црвена Звезда (@_crvena_zvezda_) on
 
Прочитајте још:СЕКСАЛИ СЕ НА УЛИЦИ: Уз узвике „Дуле Савић“! (ВИДЕО 18+)ПОЈАЧАЊЕ: Овај играч се враћа у Звезду, препознајете ли га? (ВИДЕО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА