Најновије

Научници оповргли теорију о смрти Хитлера?

Амерички историчари оповргли су званично објашњење о Хитлеровој смрти, доказавши да је фрагмент лобање са рупом од метка у ствари припадао жени.
Хитлер (Фото: history.com)

Хитлер (Фото: history.com)

ДНК анализа фрагмента лобање, пронађене 1946. године, шокирала је научнике, јер многи стручњаци сада расправљају о томе да ли је Хитлер успео да побегне из Немачке, као што многе теорије завере сугеришу. Према речима археолога и стручњака за кости са Универзитета у Конектикату, Ника Белантонија, од само почетка је било јасно да нешто није како треба. "Кост се чинила веома танком за једног мушкарца. Такође, шавови лобање су одговарали особи која има испод 40 година, а Хитлер је у априлу 1945. године напунио 56 година", рекао је Белантони. Овај стручњак је посетио Москву како би испитао предмете из бункера у којем су Хитлер и Ева Браун наводно починили самоубиство. Узорке које је узео из државног архива Русије однео је у Конектикат како би наставио истраживања. Да би дошли до овог сазнања научници су користили процес молекуларног копирања како би се обезбедило довољно материјала за анализу.
Прочитајте још:Репортажа из ослобођеног хришћанског града у Сирији: Демонска мржња терориста (ФОТО)САМОУБИЛАЧКИ ЈУРИШ ТЕРОРИСТА: Овако се поздрављају бомбаши самоубице пре напада на Деир ез-ЗорАМЕРИЧКИ ПУКОВНИК: Руси нас не би поразили, него – уништили!
Извор: 021.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА