Најновије

Армија Сирије уништила утврђења терориста на југу Алепа

Сиријска армија је уз подршку одреда устаника ослободила засеок Ис на југу провинције Алеп, у којем су биле утврђени положаји терористичких групација, саопштио је војни извор.
Сиријска војска (Фото: medhajnews.com)

Сиријска војска (Фото: medhajnews.com)

„Ка југу Алепа, после ослобођења града Хадер (главно упориште терористичке организације Нусра фронт), армија је за неколико сати ослободила засеок Ис“, навео је извор. Према његовим речима, „муњевита офанзива“ армије наставља се ка југу провинције Алеп. Армија јуриша на упоришта терориста у засеоку Зербе и његовој околини. Извор је навео да је следећи заселак Икардо, у којем је највећа концентрација бораца разних терористичких групација. Ослобођење Икарда омогућиће армији да контролише велики део трасе Хомс − Дамаск. Према речима сиријских официра у Алепу, дејство руске авијације на југу Алепа пружило је суштинску подршку сиријској пешадији на југу провинције. Руски бомбардери бомбардовали су командне пунктове, колоне аутомобила и склоништа терориста.
Прочитајте још:ИД ОБЈАВИЛА ПРЕТЕЋИ СНИМАК РУСИЈИ: „Океан крви ће се излити, ваше жене ће нам бити конкубине, а деца робови“ (ВИДЕО)Без Гадафија је земља у хаосуПАНИКА У ВАШИНГТОНУ: Руси „случајно“ открили податке о свом најновијем тајном оружју!
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА