Најновије

ОВА АПЛИКАЦИЈА ДАЈЕ БЕСПЛАТАН ИНТЕРНЕТ: И сигурни смо да ћете је одмах убацити у свој смартфон (ВИДЕО)

Апликација WiFi Master Key је направљена тако да што већем броју људи омогући бесплатан приступ интернету. Ова Андроид апликација заправо омогућава повезивање на “хотспот-ове” других људи којима је укључена опција за дељење интернета.
(Фото: Јутјуб)

(Фото: Јутјуб)

WiFi Master Key функционише тако што на екрану приказује доступне хотспот-ове других корисника на које је могуће повезивање. Плави кључић поред мреже означава да је могуће повезивање на њу једним кликом, чак иако није позната шифра. Кликом на њу телефон ће се аутоматски повезати и користиће податке за пренос особе која је одлучила да са другим људима подели свој интернет. Конекција је заштићена (енкриптована) како нико не би могао да је прислушкује. Мање-више сваки смартфон данас је могуће претворити у рутер (хотспот), али ова апликација тај процес знатно олакшава и убрзава. WiFi Master Key у себи има уграђен и мод за чување батерије, као и детектор сигнала који ће утврдити место на којем је најјачи сигнал. Ову апликацију направила је старт-уп компанија из Шангаја, а за кратко време постала је прилично популарна међу корисницима у Азији. Такође, она ће постајати све боља што је већи број људи користио, односно што већи број људи буде делио свој интернет са другим корисницима. WiFi Master Key је бесплатна за преузимање са Google PlayStore-а ОВДЕ. Погледајте видео:
Прочитајте још:ЗАНИМЉИВОСТИ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ: Погледајте оперативни систем који се тамо користи (ВИДЕО)Да ли су вам хаковали Фејсбук? Сазнајте у 4 лака корака (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА