Најновије

ЏИХАД ПРЕТЊЕ У БиХ: Седиште сајта "Вијести умета" на територији Америке

САРАЈЕВО - Министар безбедности БиХ Драган Мектић изјавио је вечерас да је седиште исламистичког блога „Вијести умета“, са којег је упућена претња грађанима БиХ, на територији САД, у Џорџији.
Џихадиста у Сирији (Фото: ЈуТјуб)

Џихадиста у Сирији (Фото: ЈуТјуб)

– Установили смо данас да је реч о порталу смештеном у Џорџији на простору САД. Сада следи сарадња са институцијама САД како би се идентификовало где се налази тај портал. Пре неколико дана за сличан портал смо установили да је седиште на простору Швајцарске – рекао је Мектић. Он је након састанка у Паризу са представницима Министарства унутрашњих послова Француске рекао да је претња грађанима БиХ коју је јуче објавио исламистички блог „Вијести умета“ директна претња безбедносним агенцијама БиХ. Мектић је истакао да за сада не постоје сазнања да је неко из БиХ доведен у везу са терористичким нападом у Паризу и да нема ништа што би се директно тицало БиХ. Мектић је навео да је на данашњем састанку у Паризу, где су представници Министарства унутрашњих послова Француске презентовали начин на који се боре против тероризма, посебно када је реч о ванредној ситуацији, као што је тренутно стање, разговарано и о законском оквиру за борбу против тероризма. Министар безбедности БиХ у Паризу ће боравити два дана, а требало би да се састане и са министром унутрашњих послова Француске и главним тужиоцем Париза.
Прочитајте још:ХАОС НА ТВИТЕРУ: Демократе прозивају Небојшу Крстића(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЕВО КОЛИКИ ЈЕ МОНСТРУМ: Организатор масакра вуче лешеве до гробнице
Извор: РТРС/СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА