Најновије

ПРЕЗНОЈИЛА СЕ ОД ШОКА: Маци Дискрецији се јавно обратила свекрва, а ево шта јој је рекла

Маца Дискреција је тренутно заљубљена до ушију у бившег учесника реалитyја "Парови" Нунета, па је била невероватно срећна када се он укључио у вилу путем телефонске везе док је трајао недељни ручак.
Маца Дискреција (Фото: ТВ Хепи)

Маца Дискреција (Фото: ТВ Хепи)

Нуне је имао само речи подршке за Мацу. - Мацо, подржавамо те до краја. Имаш највећу подршку у свим земљама Балкана, али и остатка света. Имам једно изненађење за тебе, хоће неко да те чује - рекао је Нуне, док је Маца била видно срећна. Након њега се јавила његова мајка, која је такође имала само речи хвале. - Мацо, лепотице, пуно те поздрављам и подржавам. Настави да будеш борац. Види, сад ћу нешто да ти кажем, нисмо се сви родили са истим могућностима у животу, зато ја подржавам твоју борбу и бори се до краја - поручила је Мацина свекрва, због чега је њој било веома драго. - Јаој, хвала вам. Мени је непријатно мало, не знам шта да кажем - говорила је пресрећна Маца.
Прочитајте још:КРИСТИЈАНА РАЗНЕЖИЛЕ ЖЕНА И ЋЕРКА: Ево шта је Ивана Голубовић рекла кршном момку и поручила Станији и Меденици (ВИДЕО)УЉЕЗ НА ИМАЊУ: Фармери у паници, да није терориста!? (ФОТО)
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА