Најновије

ХАОС НА ФАРМИ: Баки насрнуо на Мићу, Лепа у сузама! (ВИДЕО)

Вечерас је било бурно вече на имању у Лисовићу. Осим што су Вукашиновићи одлучили да напусте имање, више фармера се посвађало а умало је дошло и до физичком обрачуна између Бакија и Лепог Миће.
Баки насрнуо на Лепог Мићу (Фото: ТВ Пинк)

Баки насрнуо на Лепог Мићу (Фото: ТВ Пинк)

Након што је Мића расплакао Лепу Лукић, Баки је побеснео и стао у певачицину заштиту. Њих двојица су се жестоко посвађали, па их је водитељка Душица Јаковљевић једва раздвојила. Баки је хтео да одбрани Лепу али му је Мића поручио да нема права да се меша између њих двоје након чега је денсер полудео. Како никако нису могли да престану расправу, између њих се умешала и водитељка Душица. "Молим вас, смирите се, морамо да наставимо са питањима", покушава је Душица да их надјача, а у тренуцима када је деловало да ће један другом заскочити за гушу Душица би стала између њих и гурала их у страну. Farma 6 ~ Baki B3 skocio na Micu zbog Lepe...by paladaatina
Прочитајте још:СЕКСИ СЕЛФИ: Када боље погледате у Сорајино међуножје, видећете нешто заиста чудно (ФОТО)РИЈАЛИТИ НАМ УБИЈА ПОРОДИЦУ: Хрватица се љубила у кревету са Србином, а мама лежала поред њих (ВИДЕО)НЕМА ШТА НИСУ ПОКАЗАЛЕ КАМЕРИ: Груди и гузе учесница „Парова“ на извол`те на једном месту! (ФОТО 18+)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА