Најновије

ПОЗИВ НА ЏИХАД У БиХ: "Убијени војници у Сарајеву - хвала Алаху!"

САРАЈЕВО – Босанско-херцеговачки портал Vijesti ummeta, који подржава Исламску државу и терористичке нападе исламиста, поздравио је убиство двојице припадника Оружаних снага БиХ у сарајевском насељу Рајловац.
Џихад - индоктринација од малих ногу! (Фото: ЈуТјуб)

Џихад - индоктринација од малих ногу! (Фото: ЈуТјуб)

У тексту насловљеном „Почело је - убијена два војника БиХ, а неколико рањено, хвала Аллаху”, наводи се да су два војника Оружаних снага БиХ убијена, баш као што је пре неколико дана овај портал најавио терористичке нападе у БиХ. „Баш као што смо и упозоравали и говорили, али та упозорења нису се узела за озбиљно, у БиХ су јуче убијена два војника оружаних снага БиХ”, наводи се у тексту. Vijesti ummeta наводе да су „упозоравали да ће Европом тећи крв, а посебно Босном и да оно што долази је горе и горчије”. „И ето га, десило се, убијена су два прљава војника која су се борила за национализам и бранили државу и владу која им никакво добро није донела. Убијена су два војника, од којих је један Србин, прави неверник, а други Бошњак, отпадник од вере”, наведено је у тексту. Вијести уммета поручује да је „ово тек почетак” проливања крви у БиХ и Европи, све док се застава Исламске државе не завијори широм Европе и шире. Они су позвали муслиманску омладину у свету, а посебно у БиХ да крену у убијање неверника и, како су навели, отпадника од муслиманске вере. „Убијајте њихове тагутске прљаве војнике где год можете, недајте им мира, нека њихова прљава крв тече улицама Босне и Европе”, наводи се у тексту. Овај портал накратко је био блокиран, али је данас поново доступан на интернету.
Прочитајте још:УНХЦР: Србија и Македонија враћају мигранте који нису из Сирије, Ирака и АвганистанаЛАЗАНСКИ: Је ли неко од Европљана изашао у црнини да изрази жалост за погинулим руским туристима?
Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА