Најновије

Додик: Опозицију едукују страни центри који желе уништење Српске

БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је синоћ да је едукција опозиције, коју проводе многи страни центри, мотивисана да би се срушиле основне вредности друштва у Републици Српској.
Додик (Фото: ЈуТјуб)

Додик (Фото: ЈуТјуб)

Додик тврди да лидер СДС-а Младен Босић и опозиција имају озбиљне намере да уруше Републику Српску до мере да буде немогуће побољшати ситуацију. „О овом поседујем и одређене информације и доказе. У њиховим плановима се наводи да константно треба нападати председника Републике, говорити о његовој повезаности са криминалом, те отварати неке нове афере“, рекао је Додик за Радио-телевизију Републике Српске. Он је истакао да се опозиција едукује на Јахорини и да, на одређен телефонски позив, нападају њега и институције Српске. Председник Српске је оценио да је опозиција рушитељ Републике Српске јер не поштује Народну скупштину Републике Српске.
Прочитајте још:Вучић влада апсолутистички, а још се додворава колонизаторимаНОВИ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У БОСНИ?! Бачена бомба на аутомобил команданта војске БиХ!
Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА