Најновије

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ: Новац за финансирање Исламске државе "пере" се у БиХ

Новац који се прикупи у џамијама Велике Британије користи се за финансирање терориста Исламске државе, а прање тог новца обавља се преко рачуна у БиХ, наводи данас британски "Дејли стар".
ИД (Фото: Јутјуб)

ИД (Фото: Јутјуб)

Острвски медији су објавили да је веома лако разоткрити сумњиве финансијске токове преко друшšтвених мреžжа. Новинару тог листа је путем чета објашњено да се донирани новац преко БиХ šшаље милитантима на Блиски исток. Њему је, наиме, речено да за донацију контактира извесног Ису Амрикија који се на друшšтвеним мрежžама представља под именима "HoneyNtea" и "Wolf Raised". Када је то и учинио, Амрики му је рекао да се доста новца за ИД прикупи у џамијама Велике Британије. Он је дао и савет да се уплате врšше директно преко мреже за трансфер новца "Moneygram" у Босну и Херцеговину "јер је то најсигурнији начин", пиšше Дејли стар.
Прочитајте још:БРИТАНСКИ СТРУЧЊАК ОТКРИВА: Tри корака за сламање Исламске државеПУТИН ИПАК „НЕПРИЈАТЕЉ“: Западне земље продужиле санкције РусијиОво је Путинова „ратна соба“ (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА