Најновије

ТЕРАО ПО СВОМЕ: Кеба покварио весеље сину и Северини - прекинуо планирани програм!

Популарна хрватска певачица Северина Вучковић и Игор Којић венчали су се у недељу пред око 600 званица, а свадбено весеље успео је да на неки начин упропасти Драган Којић Кеба.
Кеба и Северина плешу на весељу (Фото: ЈуТјуб)

Кеба и Северина плешу на весељу (Фото: ЈуТјуб)

Како јавља "Информер", Кеба је прекидао гламурозни програм који су младенци организовали, а на крају се и поџапао са наследником пред пред бројним званицама. Игор је чак у неколико наврата и викао на свог оца јер је током целе ноћи држао микрофон и понашао се као водитељ програма. - Седи овде и гледај, немој да ми квариш весеље - рекао је у једном тренутку младожења свом оцу. Певачица Злата Петровић је потврдила да је Кеба био шеф параде. - Кеба је прекинуо програм који су младенци испланирали, али и боље што је то урадио. Он је осетио да фале народњаци, без којих ниједно весеље у Србији не може да прође. Није ми било ружно ни чудно што је то урадио. Кеба је доста певао, звао је и мене, а желео је да испоштује и све своје колеге - рекла је Злата, док њихова колегиница Нада Топчагић каже да њу није испоштовао. - Кеба је узео микрофон и од њега нико није могао да дође на ред. Многи су желели да отпевам 'Јутро је', али ми он није дао. Дошло ми је да му кажем 'Немој да давиш, човече'. Требало је да пусти младенце да свој програм спроведу до краја, боље би било - признала је Нада.
Прочитајте још:ПЕРВЕРЗЊАЦИ НА СВЕ СТРАНЕ: Овако напаљени младић моли старлету за секс! (ФОТО)МАЈА НИКОЛИЋ ВИДЕЛА: Кристијан је синоћ „опалио“ Станију, двапут!
Извор: Опера17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА