Најновије

Због овога је Кристијан Голубовић избачен са Фарме (ВИДЕО)

После физичког обрачуна са манекеном Радетом Лазићем, којим је прекршио најстрожије правило ријалитија, Кристијан Голубовић је избачен са “Фарме“, и то после деведесет дана боравка на имању.
Због овога је избачен са Фарме (Фото: ТВ Пинк)

Због овога је избачен са Фарме (Фото: ТВ Пинк)

Кристијан и Раде су се нешто синоћ покошкали, а недуго након тога је стигло писмо задруге у којем је наведено да Кристијан мора да напусти имање. Голубовић се спаковао, оставио у сузама Станију и Јасмину Меденицу, а потом изашао из ријалитија. – Фармери, донели смо званичну одлуку да због физичког контакта, који је настрожије забрањен на “Фарми” , Кристијан буде дисквалификован – писало је у писму. Погледајте видео: А како је изгледало његово напуштање имања и ко је све плакао, погледајте ОВДЕ. Манекен је после напада напустио имање, али се убрзо вратио и цимерима показао масницу коју му је направио Голубовић у налету беса. Farma 6 ~ Rade se vratio ima ogromnu masnicuby paladaatina
Прочитајте још:НИКАД ЛУЂИ ЗАДАТАК НА ФАРМИ: Мушко-женски односи на један потпуно другачији начин! (ВИДЕО)СВАЂА УСРЕД СЛАВЕ Раде Габријели: Дувај ми ку*ац! (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА