Најновије

Рогозин се опет заје*ава на Твитеру: Хвали Србе и зеза Украјинце!

МОСКВА / КИЈЕВ - Дмитриј Рогозин, потпредседник Владе Руске Федерације, често на Твитеру воли да објављује духовите и шаљиве статусе, па је овај пут прокоментарисао твитовање украјинског министра унутрашњих послова, Арсена Авакова.
Дмитри Рогозин (Фото: ЈуТјуб)

Дмитри Рогозин (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, Аваков је објавио фотографију новог тенка који је резултат производње Украјинаца, а Рогозин је, по свему судећи, једва дочекао ову фотографију. Аваков је написао да ће овај иновациони тенк ширити страх међу непријатељима Украјине, а Рогозин је затим на свом Твитер профилу објавио твит Авакова уз коментар: "Украјина је направила тенк од канти за смеће!". Иначе, Аваков је објавио фотографију тенка који је произведен "ручно" у фабрикама које нису предвиђене за производњу оружја.Нешто раније, Рогозин је, уз речи "И опет Срби!", ретвитовао фотку на којој се види транспарент "Слава руском хероју!" који су развили навијачи Црвене Звезде поводом погибије руског пилота на сиријско-турској граници.
Прочитајте још:Путин, Али Баба и 40 разбојникаПЕСКОВ: Москва има информацију да син турског председника шверцује нафту са ИД
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА