Најновије

ИПАК НЕЋЕ "СВЕ ДА ИХ ПОБИЈЕ": Погледајте коју је Семир причу сложио после дисквалификације!

"Алах уегбер" значи "Алах је највећи" и често је моја узречица код куће, животна навика, није био никакав позив на насиље - рекао је певач после дисквалификације из "Фарме".
Семир у акцији (Фото: ЈуТјуб)

Семир у акцији (Фото: ЈуТјуб)

После великог инцидента који се синоћ догодио на “Фарми“, због чега је Семир Џанковић моментално дисквалификован из ријалитија, певач је за “Телеграф” отворио душу и испричао детаљно шта се заправо десило. Тек је изашао из ријалитија и прво што је рекао било је да ће пустити да прође неко време, како би се смириле страсти. Ипак, Семир је истакао како физичког насиља на “Фарми” није било и да је до инцидента дошло из сасвим другачијих разлога од оних који су представљени јавности. – Ножа нигде није било, као ни физичког контакта! Да сам имао нож, бар бих огребао неког, зар не? У питању је била чаша и шокиран сам због овога шта се прича – открио нам је Семир, који каже да је до инцидента са Тамаром Ђурић дошло јер му је опсовала децу, а не због певања било каквих песама, поготово не због химне Србије. – Химна Србије нема везе са тим, ја чак нисам ни био ту када су је певали, нисам ни чуо. Маја ме је провоцирала читавог дана, на крају је кулминирало инцидентом са Тамаром. Ово није први пут да су ме вређали на националној основи, чак сам се и раније жалио задрузи, међутим, нису реаговали. О разлогу због којег је дошло до туче и због ког је Семир донекле изгубио самоконтролу, само се нагађало. Права истина остала је иза врата ријалитија, све док нам Семир није испричао како је заправо дошло до незгодне сцене. – Био ми је циљ само да заплашим Тамару. Само сам је ударио по качкету и, чак и да ме Аца није зауставио, не бих је ударио. Криво ми је што је онако одреаговала, јер смо до недавно били пријатељи и чак сам једном поменуо да бих њу изабрао за газду – објашњава певач. Од синоћ се највише полемише око Семировог узвика “Алаху акбар“, који је током свађе поновио чак два-три пута, међутим, певач истиче да то није имало никакву негативну конотацију нити му је намера била да позива на насиље. – “Алаху акбар” у преводу значи “Алах је највећи”. То је често моја узречица код куће, животна навика, нема апсолутно никакво друго значење. Хтео сам само да им покажем како је то када си сам, а вређају те на националној основи. Врло незгодна ситуација. Рекао сам им: “Како би било да ја сад пред свима гласно кажем “Алаху акбар”?!, само да би се на тренутак осетили као ја.
Прочитајте још:ЗАМОТАЛА ЈЕ СТОМАК У ПЛАСТИЧНУ ФОЛИЈУ: Резултат ће вас одушевити!ПОРНО СЛАЂА: Хрватица у врелој акцији са женом! (ФОТО 18+)
Семир је на крају разговора напоменуо и да од самог уласка у ријалити није никога вређао на националној основи, нити се дотакао те теме. – Свачију сам славу испоштовао, никога нисам увредио свих ових дана. Чак је и Тамара пре месец дана, када је била пијана за време журке, помињала Сребреницу и геноцид, а ја сам је тада смиривао. Ово је већ трећи-четврти пут да ме провоцирају – завршио је бивши учесник “Фарме”. Извор: Telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА