Најновије

ЗАМОТАЛА ЈЕ СТОМАК У ПЛАСТИЧНУ ФОЛИЈУ: Резултат ће вас одушевити!

Углавном нам тешко пада одрицање од слаткиша, али фитнес инструкторка Фелиша Стекс има решење за све оне које брзо желе да стање стомак. Све што вам је потребно је лосион од алги или морских трава, пластична фолија и завој.
Изгледа шашаво, али делује (Фото: Јутјуб)

Изгледа шашаво, али делује (Фото: Јутјуб)

Упутство за употребу: Нанесите танки слој лосиона на кожу, затим замотајте пластичну фолију неколико пута око стомака. Побрините се да није превише затегнуто, јер ће вам током ноћи бити веома неудобно. Завојем се осигурајте да се фолија не помера и склизне са стомака. Трансформација пре и после само првог наношења је и више него видљива. Чешће наношење ће за само неколико дана довести вас до значајне промене. У чему је тајна? Ради се о томе да тело губи воду због високе телесне температуре, а пластични омот потпомаже знојење. Као и све, ни ово није дугорочно. Да би се на дужи рок ослободили сувишних килограма, Фелиша саветује да се бавите спортом и здравом исхраном. Ако уз све то, применти фолију, постићићете сјајне резилтате.
Прочитајте још:ДОЛАЗИ ЗИМА: Ојачајте имунитет!ИЗАЗИВА РАК: Да ли треба да престанемо да пијемо кафу?Ово је лажна „здрава храна“ на коју беспотребно бацамо новац!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА