Најновије

ХРВАТИ У ШОКУ: Нови премијер Орешковић не зна хрватски! (ВИДЕО)

ЗАГРЕБ - Нови хрватски премијер, односно, још увек званично само мандатар владе, Тихомир Орешковић, својим првим појављивањем у медијима је изазвао шок у јавности, јер он не зна, веровали или не, хрватски језик.
Тихомир Орешковић (Фото: ЈуТјуб)

Тихомир Орешковић (Фото: ЈуТјуб)

У три кратке реченице које је једва изустио имао је више језичких грешака. То није прошло незапажено на друштвеним мрежама, пише портал Револуција и преноси неке од коментара и статуса који се шире на хрватским друштвеним мрежама. “Каријеру је Тихомир Орешковић провео у фармацеутској индустрији, водио Пливу и био човек од поверења надређених. Знамо да фармацеутске компаније контолишу масони, помоћу њих трују све људе на планети. Тихомир је њихов човек“, један је од коментара на друштвеним мрежама. “Спрдачина, који комичар па ништа га не разумијем. Е Лажо Петрове јеси нас преварио.” “Точно не зна наш језик, у три реченице које је рекао направио је 30 изговорених грешака. Он је човјек пустошења Хрватске, ако остане видјет ће се”. “Красан мандатар. Прво га треба послати на течај хрватскога”. “Благо нам се кад у Хрватској нема човјека да буде премијер. Благо нам се што ћемо имати премијера којега народ никада није чуо да уопће говори о било чему. Благо нам се. Довољно говори о њему што је у овакој политичкој ситуацији уопће одлучио да буде премијер.” “Људи он не зна хрватски језик!!! Ово је спрдање са цијелим хрватским народом. Ниш га се не разумије док прича. Ово је страшно.” “Једно је сигурно – нит ћемо ми премијера разумјети, а боме ни он нас.” “Ово је страшно – ставили новог Ивицу… Који ће распродат и ово мало Хрватске што је остало пајдашима извана. А уз то хрватски језик му је мало јачи, браво Мост.”
Прочитајте још:ОВО МОРА ДА ЈЕ БОЛЕЛО: Игор Бракус жестоко „просуо“ Чедомира ЈовановићаОВО ЈЕ НОВИ ХРВАТСКИ ПРЕМИЈЕР: Тихомир Орешковић
Извор: Правда / Ослобођење / revolucija.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА