Најновије

ХАОС У ПАРОВИМА: Зорица шамарала и шутнула Гастоза кад га је затекла са Слађом (ВИДЕО)

Дукићева је затекла Ненада како ужива у базену са Хрватицом, па је настао хаос.
Гастоз и Зорица (Фото: ТВ Хепи)

Гастоз и Зорица (Фото: ТВ Хепи)

-Ти си скот, ј**ем те у уста! – викала је Зорица и вређала Гастоза. Ударила му је шамар, док је он само ћутао. Ништа јој није одгвоорио. Затим је отишла до купатила и почела да вређа Слађу Петрушић, која се у том тренутку туширала. Ударала је у врата туш кабине и називала је погрдним именима. Касније, у кревету, Зорица је наставила да виче на Гастоза: -Знаш ли шта си ти? Нула. Мој Дејан је за тебе злато. А, ја сам га оставила због тебе. Ти си ужас.
Zorica tera Gasttozza iz kreveta - Parovi / 23.12.2015U krevetu nastavak sukoba...Zorica šutira i tera Galeta iz kreveta i izaziva ga da je udari,što on naravno nije uradio.Na kraju je izašao iz kreveta,poslušavši Nemanju i Marka i otisao da puši sa njima kraj bazena :) Posted by Nenad Marinkovic Gasttozz - Pobednik on четвртак 24. децембар 2015.
Гастоз је демонстративно устао из кревета и отишао да спава са Немањом Николићем, вичући: - Рачунај да смо раскинули. Не желим више да будем са тобом! Темпераментна Зорица Дукић наставила је да се свађа и са другим учесницима. -Бурно реагује, ја сам се само шалио у базену – рекао је Гастоз Маторој. Поред базена је остала Слађа Петрушић, плакала је, јер се Гастоз није вратио. Дукићева не може да опрости Гастозу излет са Слађом. Данас је гостујући у емисији ’’Парови уживо’’ после дугог ћутања, и слушања полемисања о њеној вези са Ненадом решила да проговори. - Да ли ћеш ти Мики ако ти приђе гола девојка и понуди ти се да је прихватиш – питала је она Микија. - Не – кратко је одговорио Мики. - Да ли ће Весна, да ли ће Марко, да ли ће Ружица ... не, сви ћете да се одбијете и да се вратите својим партнерима. Само он није могао – повређена је Зорица. - Крив је Ненад! Ми нисмо заједно његовом кривицом. Пет дана сам му причала и упозоравала на шта је овај олош спреман и шта може да уради. Мени је јако жао што сам оставила човека због њега, испала сам будала – додала је она и демонстративно напустила студио Хепи телевизије.
Прочитајте још:ХАОС У СТУДИЈУ: Зорица и Венди се поливале водом и гађале столицама (ВИДЕО)ПРСЛА: Учесница „Великог брата“ скидала се гола у продавници (ВИДЕО 18+)КРИСТИЈАН ОТКРИО СВОЈУ ТАЈНУ: Зарађујем 100.000 евра месечно, тако што… (ВИДЕО 18+)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА