Најновије

НЕШТО СЕ ВЕЛИКО СПРЕМА: Путин издао хитно наређење - специјални антитерористички указ

МОСКВА - Руски председник Владимир Путин је потписао указ о хитном формирању антитерористичких штабова у приморским градовима, укључујући и Симферопољ, односно, Крим.
Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин (Фото: kremlin.ru)

Наиме, како наводе поједини руски медији, ово Путиново наређење о хитном формирању антитерористичких штабова у приморским градовима јасан је сигнал да руске власти очекују неку врсту удара "са мора". Реч је о оперативним штабовима за борбу против тероризма, а градови су Каспијск, Мурманск, Петропавлоски-Камчатск и Јужни Сахалинск. Путин је за главни штаб одредио да буде Симферопољ на Криму, а овим штабом ће руководити ФСБ (Федерална служба безбедности), односно, Национални комитет за борбу против тероризма. Подсећамо, Путин је у више наврата истицао да је основни разлог покретања ваздушних операција у Сирији заштита Русије и борба против тероризма који прети Руској Федерацији. Руски председник је овај указ потписао јуче, односно, 26. децембра.
Прочитајте још:ЏИХАДИСТИМА АЛАХ ОКРЕНУО ЛЕЂА: Курди сломили терористе на ЕуфратуТенкиста бржи од бомбаша самоубице: Курди за длаку избегли смрт (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА