Најновије

ДАРА ИМА НОВЕ ПОРНО-ФОТКЕ! Лиже своје огромне брадавице, а прст је ставила у... (ФОТО 18+)

Е таман смо помислили да је сваког чуда три дана доста, а у јавност су "процуреле" нове порно фотографије српске фолк звезде Даре Бубамаре!
(Фото: Фејсбук принтскрин)

(Фото: Фејсбук принтскрин)

Нове голе фотке Даре Бубамаре су стигле! Објавио их је магазин "Стар", а на њима доминирају Дарине огромне груди, којима се певачица мазно поиграва! Певачица се средином овог месеца нашла у средишту порно-скандала када јој је, наводно, кум из телефона украо и у јавност пустио експлицитне фотке и још експлицитнију смс преписку. Мада је било спекулација да је Дара сама намерно пустила те фотографије у јавност, касније је тврдила да јој "намештају" неки фудбалски репрезентативци. Шта год да је у питању Дара ни наредних дана неће силазити са насловних страна, с обзиром да су сада "стигле" нове, свеже фотографије голе Новосађанке. Можда ће и после њих рећи да нису фотошопиране и да је поносна на то како изгледа! На овом линку се можете присетити свих фотографија на којима је Дара Бубамара потпуно гола.
Прочитајте још:ДА ЛИ ЈЕ ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Данас је једна од најтраженијих певачица у региону!Аца открио шта је радио са Станијом испод покривача (ВИДЕО)НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ: Погледајте шта је Софија Рајовић рекла уживо у емисији! (ВИДЕО)
Извор:Стар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА