Најновије

Вујошевић: Цибону није лако савладати у Загребу

ЗАГРЕБ - Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је вечерас да је задовољан игром и победом његовог тима (81:64) против Цибоне у 22. колу АБА лиге.
Вујошевић (фото kkpartizan.rs)

Вујошевић (фото kkpartizan.rs)

"Одиграли смо добру утакмицу, била је добра одбрана, циркулација лопте и жеља играча за победом. Није лако победити Цибону, а поготово не у Загребу. Ова екипа Цибоне је остала без Блесингејма, Лалића, Маркоте. Није лако надоместити њихов одлазак, без обзира на таленте који имају", рекао је Вујошевић на конференцији за медије. Он је додао да ће црно-бели покушати да до краја лигашког дела такмичења престигну на табели Цедевиту или Будућност због предности домаћег терена у полуфиналу плеј-офа. "Биће тешко, Звезда има одличан састав, Цедевита све карактеристике озбиљног и стабилног клуба, Будућност је ушла у кризу. Покушаћемо да из утакмице у утакмицу дижемо форму и сезону завршимо изнад четвртог места, јер је предност домаћег терена значајна у полуфиналним утакмицама", рекао је Вујошевић. Тренер Партизана осврнуо се и на тешку финансијску ситуацију Цибоне. "Желим им да се што пре стабилизују, имају велики потенцијал, посебно на центарској линији. Цибона представља традицију хрватске и загребачке кошарке и требало би од државе и града да има дугачији третман, да остане велики клуб, а не да се као прошле године пласира у Евролигу и на крају одустане од тог такмичења. То се у Србији дешава нама, знам колико је то неправедно и колико боли", рекао је Вујошевић.
Прочитајте још:ЂОКОВИЋ: Мареј је и даље мој пријатељ
На питање новинара да прокемнтарише стање Николе Милутинова, који се повредио током треће четвртине, Вујошевић је рекао: "Не мислим да се ради о тешкој повреди, вец да је дошло до истегнућа мишића које је доста болно, али није ни колено, ни зглоб". Задовољан игром Партизана у Загребу био је и бек црно-белих Едо Мурић, који је меч завршио са 11 поена. "Пришли смо утакмици максимално озбиљно и показали да нам се више неће дешавати грешке какве смо правили против Игокее. Честитам момцима на приказаној игри и надам се да ћемо наставити победнички низ", рекао је Мурић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА