Најновије

Радоњић: Наша победа над Цедевитом је добра увертира пред куп

БЕОГРАД- Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да је очекује тежак меч против Цедевите у 22. колу АБА лиге, али додао да се нада победи како би екипа у добром расположењу дочекала Куп Радивоја Кораћа.
Дејан Радоњић (фото: kkcrvenazvezda.rs)

Дејан Радоњић (фото: kkcrvenazvezda.rs)

"Обезбедили смо прво место и не постоји оптерећење, али желимо да у позитивном амбијенту одемо у Ниш. Истрошени смо после меча у Атини против Панатинаикоса, што додатно отежава дуел против Цедевите, која је квалитетан противник", рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали Пионир. Црногорски стручњак истакао је да су се Стефан Јовић и Немања Дангубић опоравили од повреда, али и да су неизвесни за дуел против хрватског тима. "Јовић и Дангубић још нису одрадили ниједан тренинг са екипом, али осећају се много боље. О томе да ли ће играти против Цедевите знаћемо на дан утакмице, али волео бих да макар минимално буду укључени. Не желимо ништа да ризикујемо, мислим да ће бити спремни за Куп", навео је Радоњић.
Прочитајте још:ЂОКОВИЋ: Мареј је и даље мој пријатељ
Он је додао да жали што његов тим није успео да изненади Панатинаикос у 7. колу Евролиге, иако је био на корак до тога. "Губили смо 22 поена, дошли на плус пет, али нисмо успели. Направили смо велику ствар што смо дошли у прилику да победимо у ОАКА дворани, али је евидентна разлика у искуству", закључио је Радоњић. Утакмица 22. кола Јадранске лиге између Црвене звезде и Цедевите игра се сутра од 20.30 хали Пионир. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА