Најновије

Невeроватне сцене из хрватских возова и јавног превоза (ФОТО)

На хрватском порталу webcafe.net.hr пронашли смо занимљиве призоре из хрватских возова, и не само из возова, има ту и пар примера из обичног јавног превоза.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Неки су занимљивији од других, за неке нисмо били сигурни јесу ли заиста из возова из Лијепе њихове, али они који су их објавили тврде да у то нема ни најмање сумње. Баците око на галерију и проверите шта и ко се све може видети у јавним превозним средствима у Хрватској. [caption id="attachment_452129" align="aligncenter" width="347"]Фото: Фејсбук Фото: Фејсбук[/caption] [caption id="attachment_452130" align="aligncenter" width="260"]Фото: Фејсбук Фото: Фејсбук[/caption] [caption id="attachment_452131" align="aligncenter" width="340"]Фото: Фејсбук Фото: Фејсбук[/caption] [caption id="attachment_452132" align="aligncenter" width="650"]Фото: Фејсбук Фото: Фејсбук[/caption] [caption id="attachment_452133" align="aligncenter" width="574"]Фото: Фејсбук Фото: Фејсбук[/caption]
Прочитајте још:ИЗВЕО СЕКСИ СТРИПТИЗ У АВИОНУ: Пилот морао да принудно слети! (ВИДЕО)Овако се Руси обрачунавају са педофилима (ВИДЕО)
Извор: webcafe.net.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА