Најновије

Србија - Шпанија 15:9

MAДРИД - Ватерполо репрезентациjа Србиjе савладала jе вечерас у гостима селекциjу Шпаниjе са 15:9 (2:3, 2:2, 5:2, 6:2) у 4. колу квалификациjа за Светску лигу.
Илустрација (Фото: ussportscamps.com)

Илустрација (Фото: ussportscamps.com)

Изабраници Деjана Савића победом у Mадриду обезбедили су учешће у Светскоj лиги, коjа ће се одржати у Бергаму од 23. до 28. jуна и имаће прилику да бране трофеj освоjен у Дубаиjу. Шпаниjа jе много боље почела меч и убрзо стекла два гола предности, а у тим тренуцима Филип Филиповић ниjе реализовао петерац. Филиповић се убрзо искупио и смањио на 3:2, што jе био његов 400. гол за репрезентациjу. У другоj деоници Шпанци су повели са 5:2, али jе Србиjа успела да на одмор оде са само голом минуса. Прлаиновић и другови су у другом полувремену потпуно загосподарили базеном и са четири везана гола преузели контролу утакмице.
Прочитајте још:(ФОТО) Ферари приказао будућност Формуле1
Србиjа jе наставила у истом ритму у последњоj четвртини и на краjу jе забележила jош jедан убедљив триjумф против Шпаниjе, после меча у Нишу (9:1). Србиjа се налази на првом месту друге групе квалификациjа за Светску лигу са максималних 12 бодова. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА