Најновије

Највеће тајне и мистерије Србије

Књига „Највеће тајне и мистерије Србије“ обара рекорде читаности, а њен аутор Александар Саша Игњатовић не крије да је током прикупљања материјала имао мноштво необичних доживљаја. Неке од њих аутор ће поделити са својим читаоцима на промоцији која ће се одржати у уторак, 24. фебруара у Делфи кафеу у СКЦ-у са почетком у 18 сати.
Насловна страна-Лагуна

Насловна страна-Лагуна

О књизи ће говорити Драган Вићановић, главни и одговорни уредник Трећег ока, Урош Петровић, писац, и Александар Саша Игњатовић, аутор књиге „Највеће тајне и мистерије Србије“. Игњатовић каже да му је необични сусрет усред Београда помогао у одлуци да објави приче о својим сусретима са непознатим. „Могла је можда ова збирка да буде објављена и раније, али постоје књиге, као и људи, којима је неопходно да сазру, како би у правом тренутку показали колико заиста вреде. Постојала је, природно, дилема у мени, јер знам са каквим сам се све предрасудама сретао у каријери, а ова контроверзна тема је душу дала да изазове неверицу и подсмех. Међутим, један догађај описан у књизи уверио ме је да сам донео праву одлуку када сам решио да поделим своја искуства и доживљаје са границе стварности.“ Познати новинар тврди да је једног кишног дана на Дорћолу срео мистериозног старијег господина, који га је из чистог мира упитао да ли се плаши смрти. „Био сам веома збуњен, па сам само нешто промуцао“, каже Саша и објашњава: „На то ми је он одговорио да страх од смрти нестаје кад човек доврши све започете послове. Схватио сам то као знак да треба да седнем и коначно завршим рукопис који ми је дуго стајао несређен у рачунару.“
Прочитајте још: Гинтер Грас: Трећи светски рат је у току али у сасвим новом обликуСПЕКТАКЛ: Кустурица и Бреговић заједно на сцени!
Извор: Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА