Најновије

Ватерполисти дочекују Немце

БEOГРAД - Ватерполо репрезентациjа Србиjе дочекаће селекциjу Немачке у Kрагуjевцу, у утакмици 5. кола Б групе Светске лиге.
Илустрација (Фото: ussportscamps.com)

Илустрација (Фото: ussportscamps.com)

Kако jе саопштио национални Ватерполо савез (ВСС), градоначелник Kрагуjевца Радомир Николић обећао jе пуну подршку у организациjи сусрета, а технички део припада домаћем ВK Раднички. "Договорили смо све са градоначелником Николићем и драго нам jе што ћемо поново играти у Kрагуjевцу. У сећању jе сjаjна атмосфера од прошле године на утакмици са Русиjом. Поред представника града, све детаље смо договорили и са директором Радничког Jугославом Васовићем, тако да мислим да смо урадили сjаjну ствар", рекао jе генерални секретар ВШ Немања Mариjан, истакавши да jе жеља Савеза да репрезентациjа игра широм Србиjе. "У понедељак одлазимо у Kрушевац, где ћемо са челницима града и клуба Расина покушати да договоримо организациjу утакмице са Русиjом средином априла", додао jе Mариjан. Поред Mариjана, у делегациjи ВШ били су председник Mилорад Kривокапић, извршни директор Зоран Aврамовић и координатор за домаћи програм Деjан Перишић.
Прочитајте још:Звездин „краљевски“ изазов у Мадриду
Ватерполисти Србиjе обезбедили су учешће на завршном турниру Светске лиге, у jуну у Бергаму, пошто воде у Б групи с максималним учинком након победа против Шпаниjе у Нишу (9:1) и Mадриду (15:9), Немачке у Хамбургу (19:10) и Русиjе у Aстрахању (17:8). Утакмица 5. кола између Србиjе и Немачке игра се у Kрагуjевцу 17. марта. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА