Најновије

Трећа Србија добија снажну подршку за иницијативу о репрограму дугова

СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА - Народну иницијативу за доношење закона о општем репрограму дугова грађана према државним фирмама данас су подржали Група грађана "Домаћински за Паланку", Синдикат просветних радника Смедеревска Паланка и Индустријски синдикат шинских возила, саопштила је организација Трећа Србија.
Трећа Србија у Смедеревској паланци (Фото: Трећа Србија)

Трећа Србија у Смедеревској паланци (Фото: Трећа Србија)

Мирослав Паровић, председник Треће Србије је окупљеним грађанима и медијима у Смедеревској Паланци рекао како је јако важно да што више људи подржи ову иницијативу како би на тај начин јавност извршила притисак на власт. Данас сви морамо показати висок ниво одговорности како бисмо сачували социјални мир што је данас највећи патриотизам, закључио је Паровић. Родољуб Станимировић председник групе грађана "Домаћински за Паланку" истакао је да је подршка иницијативи Треће Србије вазна због интереса најсиромашнијих грађана. Такође, упознао је јавност и са проблемима које има металски комплекс у општини Смедеревска Паланка. Милош Поповић, представник Синдиката просветних радника Смедеревска Паланка рекао је да просветни радници подржавају сваку иницијативу која има за циљ помоћ људима који су у тешкој материјалној ситуацији зато што су и сви просветари у таквој ситуацији.
Прочитајте још:Дачић: Нема дилеме ЕУ или Евроазијски Савез!
Раде Јовановић, секретар Индустријског синдиката шинских возила подржао је иницијативу и указао на лош положај радника који раде у фирмама некадашње Гоше из Смедеревске Паланке, наводећи пример појединих фирми у којима радници не примају плату дуже од годину дана. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА