Најновије

Сам је себе држао на крштењу, а данас слави 75. рођендан!

Он је изградио болницу у којој се родио, а држао је и сам себе на крштењу. Данас слави 75. рођендан, а погађате, ради се о Чаку Норису.
Срећан рођендан легендо!!! (Фото: Јутјуб)

Срећан рођендан легендо!!! (Фото: Јутјуб)

Бизарном улогом "Тексашког ренџера" , Норис је стекао култни статус у поп култури. Каријеру је изградио захваљујући борилачким вештинама. Светски карате савез доделио му је награду за животно дело, а бројни поклоници широм света сваког дана га обожавају. Ако вас он не може спасити из невоље, не може нико. У једном интервју, Чак Норис је мртав озбиљан испричао да се његова мајка седам дана (!) порађала са њим, да када се родио није дисао, да су га лекари једва повратили у живот, као и да га је мајка, када га је после четири дана на интензивној нези напокон узела у наручје, погледала и рекла: Бог има велике планове за тебе. Очигледно је била у праву, с обзиром да говоримо о човеку који кија отворених очију и косу пере сумпорном киселином. Прочитајте још неке од култних вицева о Чаку Норису: - Чак Норис је сам себе држао на крштењу. - Кад су се деца играла у песку, Чак Норис се играо у бетону. - Чак Норис иде Сунцу у очи. - Кад Чак Норис уђе у аутобус, и конрола купује карту. - Чак Норис је рођен 6 маја 1945. Немци су се предали 7 маја 1945. Случајност? - Чак Норис је јабуком ољуштио нож. - Чак Норис је бројао до бесконачно…..два пута. - Дошла Смрт са маском, косом, и иде од врата до врата. Дође на једна врата, звони, кад оно, врата отвара Чак Норис. Гледа Смрт Чак Нориса, гледа он Смрт, кад одједном, Смрт дигне руке и викне: Маскембал!!! - Чака Нориса су два пута испустили кад је био беба. Први пут на Хирошиму, други пут на Нагасаки. - Чак Норис иде на концерт Шака Полументе да види како он то склапа очи а јасно види. - Не постоји теорија еволуције. Постоји само листа врста којима је Чак Норис дозволио да живе.
Прочитајте још:Ријалити као јавна кућа: Маца Дискреција симулирала орални секс! (ВИДЕО)МУШКАРЦИ ОСЕДЕЛИ ОД ШОКА: Овако сада изгледа порно-дива Азија Карера! (ФОТО)
Извор: vecernji.hr, story.rs, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА