Најновије

Глоговца шиканирају због Драже!

Глумац Синиша Ружић успротивио се наступу Небојше Глоговца на Дубровачким летњим играма, а као аргумент навео је чињеницу да је Глоговац глумио лик Драже Михаиловића у серији „Равна гора“, што је за њега увреда.
Глоговац као Дража (Фото: Јутјуб)

Глоговац као Дража (Фото: Јутјуб)

Ружићу смета то што Глоговац у ратном серијалу тумачи улогу четничког војводе и изјавио је како је Михаиловић био „драг и тужан човек који је само организирао герилу против фашиста“. Зато ће, најавио је, бити и даље против Небојшиног доласка у Дубровник и борити се свим силама да се то не догоди, јер по њему то не би било поштено. Познати глумац био је кратак поводом Синишине изјаве и рекао је за „Дневни аваз“ да га то не занима. - Уопште ме не занимају политичка питања јер је тема овогодишњих игара љубав - био је кратак Глоговац. На овогодишњој манифестацији наћи ће се и глумци попут Пере Квргића, Шпире Губерине, Радета Шербеџије, Јелене Михољевић, Мислава Чавајде и студената глуме. Ове године, почасни гост Дубровачких летних игара биће француски књижевник и филозоф Паскал Брукнер и једна од премијерних драмских наслова биће представа „Елементарне честице“ према истоименој књизи францускога књижевника Мајкла Велбека.
Прочитајте још:МУШКАРЦИ ОСЕДЕЛИ ОД ШОКА: Овако сада изгледа порно-дива Азија Карера! (ФОТО)Синди: Бивши муж ме је тукао, а мени су одузели дете!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА