Најновије

НИКОЛИЋ: Неко је нервозан што је Партизан први!

БEOГРAД - Tренер фудбалера Партизана Mарко Николић рекао jе данас да му jе жао ако jе неко нервозан због предности његовог тима на табели у односу на Црвену звезду.
Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

- Партизан jе то заслужио играма и победама у мечевима са директним ривалима из горњег дела табеле. Гледамо само себе и не обазиремо се на противнике и разлику на табели. Приметно jе да jе фудбалска jавност нервозна, имали смо сличну ситуациjу прошле године, али jе она "спласла" када смо изгубили предност. Oчекуjем да Партизан после утакмице против Рада има три бода више, рекао jе Николић на конференциjи за новинаре на стадиону Партизана. Николић се после три утакмице суспензjе враћа на клупу црно-белих. "Jош jедна утакмица у низу, У госте нам долази добра екипа, наjуспешниjи су овог пролећа, имаjу девет бодова из три утакмице и растерећено долазе на наш стадион. Имамо, међутим, jасан рецепт како да освоjимо три нова бода - то jе заjедништво и борба за сваку лопту током читавог меча", рекао jе Николић.
Прочитајте још:

СТРАВИЧАН ПАД: Навијач оборио бициклисткињу неколико метара испред циља! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Oн jе нагласио да нема повређених играча и да сви, сем голмана Mилана Лукача, конкуришу за место у тиму. - Mожемо да очекуjемо две врсте утакмице - у зависности од тога да ли ће Рад доћи да игра фудбал, што jе опредељење његовог тренера, или ће се као наjвећи броj екипа затворити и вребати шансу из контранапада. Спремни смо за обе вариjанте. Партизанове амбициjе су наjвеће могуће, ко год био са друге стране терена", поручио jе Николић. Утакмица 19. кола Суперлиге између Партизана и Рада игра се сутра од 17 сати на стадиону у Хумскоj. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА