Најновије

Како да очистите организам пиринчем

Помоћу ове намирнице успећете да избаците из организма отровне материје и припремите га за све изазове!
Фото: coolinarika.com

Фото: coolinarika.com

Постоје разне методе детоксикације и проверени начини за чишћење организма. Избацивање токсина помоћу пиринча даје веома добре резултате, а иако има своје нијансе и варијације, веома је корисно.

Тактика

Узмите обичан пиринач - онолико супених кашика колико имате година. Добро га исперите и сипајте у стаклену теглу. Теглу напуните топлом прокуваном водом, затворите поклопцем и оставите у фрижидер. Ујутру сву воду исцедите. Узмите 1 пуну супену кашику пиринча и кувајте га 3-4 минута без соли (у другој, обичној текућој води). Поједите га на празан стомак, пожељно до пола осам ујутру. Преостали пиринач поново залијте прокуваном охлађеном водом и оставите у фрижидер до следећег јутра. Ову процедуру за чишћење организма понављајте сваки дан, док има пиринча у тегли.

У чему је трик?

Тајна методе се крије у зрну пиринча, које има кристалну структуру. Када се зрна потопе у воду, са њих се спира скроб. Пиринач се вари у цревима, а не у желуцу, његова зрна делују као апсорбент (упијач). Овом методом прочишћавају се црева, крвни судови, зглобови и други делови организма од токсина, тешких метала и других штетних материја. Чишћење организма пиринчем помаже да се нормализује метаболизам и регулише вишак телесне тежине.

Резултати

После третмана осећаћете се не само здравије, већ и млађе. Постоји један услов: после узимања пиринча ујутру пожељно да не једете и не пијете најмање 3 сата. После оваквог чишћења организма нестају болови у леђима, врату, зглобовима. Ефекат третмана није тренутан, већ постепен. Не заборављајте уносите течност у организам – минимум 2л дневно. Најбоље – воду и зелени чај. Међутим, и пре употребе природних лекова обавезно консултујте свог лекара.
Прочитајте још:Природни лекови за упалу грлаАко вас муче смрзнута стопала, испробајте ове савете
Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА