Најновије

Ђоковић у финалу иде на Федерера

ИНДИЈАН ВЕЛС - Швајцарски тенисер Роџер Федерер победио је Канађанина Милоша Раонића са 7:5, 6:4 и пласирао се у финале мастерса у Индијан Велсу.
Федерер (Фото: Topnews.in)

Федерер (Фото: Topnews.in)

Федереров противник у финалу биће најбољи тенисер света Новак Ђоковић, који је у првом полуфиналу декласирао Британца Ендија Мареја са 6:2, 6:3. Биће то њихов 38. међусобни сусрет, а Швајцарац води са 20:17 у победама. Последњи пут састали су се прошлог месеца у финалу АТП турнира у Дубију и славио је Федерер са 6:3, 7:5. Српска тенисерка Јелена Јанковић финални меч Мастерса у Индијан Велсу против Румунке Симоне Халеп игра у недељу од 19 сати по средњеверопском времену, саопштили су организатори. Одмах после тога, а не пре 21 сат, на терен ће изаћи најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Швајцарац Роџер Федерер.
Прочитајте још:Јанковићева преокретом до финала Индијан ВелсаМареј: Немам проблема са Ђоковићем
Јанковићева је у полуфиналу била боља од Немице Сабине Лисицки са 3:6, 6:3, 6:1, док је Халеп без борбе прошла у финале након одустајања Американке Серене Вилијамс због повреде колена. Јанковић и Халеп до сада су се састајале четири пута а српска тенисерка добила је само први меч. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА