Најновије

Троицки победио Делића

КРАЉЕВО- Последњи, пети меч дуела између Србије и Хрватске у Краљеву одиграли су Виктор Троицки и Мате Делић, а победио је српски тенисер са 2:0, по сетовима 6:4, 6:3. Тиме је Србија први пут забележила максималну победу од 5:0 у Светској групи Дејвис купа.
Троицки (Фото: Википедија)

Троицки (Фото: Википедија)

Тениска репрезентација Србије победила је Хрватску са 5:0 у дуелу првог кола Светске групе Дејвис купа, а последњи поен Србији донео је Виктор Троицки, који савладао Мату Делића са 2:0. Троицки је тријумфовао са 6:4, 6:3 после 55 минута игре. Српски тенисер није имао већих проблема да дође до тријумфа над 158. играчема на АТП листи. Троицком је у оба сета био довољан по брејк да дође до тријумфа. Србија је још јуче обезбедила пласман у четвртфинале Дејвис купа, а данас је четврти поен донео Филип Крајиновић, који је са 2:0 савладао Франка Шкугора. Репрезентација Србије је тако први пут у Светској групи Дејвис купа остварила максималну победу од 5:0 над ривалом. Првог дана такмичења Србија је повела са 2:0, победама Ђоковића против Мате Делића (3:0) и Троицког против Борне Ћорића (3:2).
Прочитајте још:Колашинац избацио хитац за сребро (ВИДЕО)Ивановићка није прошла у финале Монтереја
Србија се четврти пут у последњих шест година пласирала међу осам најбољих репрезентација у Дејвис купу. Тенисери Србије ће у четвртфиналу играти против победника дуела Аргентина–Бразил. Ток меча Троицки–Делић:  16.00 - Готов је дуел између Троицког и Делића, али и Србије и Хрватске, резултат је 2:0 (други сет 6:3). Максимални тријумф Србије од 5:0! 15.50 - Средином другог сета Виктор има брејк предности – 4:1. 15.30 - Прву брејк лопту, која је била и сет лопта, Виктор је искористио за освајање првог сета – 6:4. Србија на сет од максималне победе... 15.15 - После четири одиграна гема, резултат је 2:2. 15.00 - Почео је меч између Троицког и Делића. Извор: РТС  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА