Најновије

НЕУРАЧУНЉИВИ ЗМАЈ ОПЕТ ПРЕТИ: Комшији ћу одрубити главу када изађем

Један од најстаријих учесника „Парова“ Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, поново је побеснео и у том викању и неурачунљивом скакању претио мештанима свог села и новинарима. Узрок његовог дивљања било је стање на гласачкој табели, по којој он за длаку има више гласова од змајице Абеле.
"Комшији ћу одрубити главу када изађем" (Фото: Јутјуб)

"Комшији ћу одрубити главу када изађем" (Фото: Јутјуб)

Ово није могуће! Приче у јавности су ми нарушиле углед и зато ме више не подржавају људи - викао је Илија и неразумљивим гласом поручио једном од мештана свог села да под хитно мора нешто да предузме како би му се популарност вратила. - Ако не урадиш онако како треба, да људи схвате како сам ја добар, одрубићу ти главу када изађем. Сместа се мора учинити нешто да моје име не буде укаљано, јер сам поштен - сиктао је унезверени Змај из свег гласа, док се чинило да ће од беса пући. Потпуно ван контроле и без трунке здравог разума, наставио је да урла и прети новинарима. - Новинари су за све криви. Због њих имам мало гласова. Када изађем одавде, тући ћу их све док не буду полизали сопствена го*на - био је ван себе Граховац, коме се чинило немогућим да га публика казнити управо због оваквог понашања. Иако су му организатори често гледали кроз прсте због речника и претњи које је упућивао разним људима, овог пута је послат у изолацију. Он је, иначе, у неколико наврата претио да ће се по изласку обрачунати са новинарима, док је, у тренутку када га је Тијана Ајфон номиновала, сасуо салву увреда на њен рачун.
Прочитајте још:ЈЕЛЕНА ГОЛУБОВИЋ ШОКИРА: Ако не будем родила онда ћу усвојити копилеРужица вриштала на Шавију: Нек ми твоја мајка полиже…
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА