Најновије

МУШКА СВАЂА У ПАРОВИМА: Гастоз, ти си дволичан човек - рекао Тома!

Требало је да фураш своју причу до краја, али сада због тога што се ближи финале, ти желиш да се промениш и да скупљаш гласове, а вређао си жене - рекао му је Тома.
Гастоз (Фото: Јутјуб)

Гастоз (Фото: Јутјуб)

Ненад Маринковић Гастоз је у четвртак вече истакао је да осећа да му победа у "Паровима" није близу и да верује да му гледаоци замерају због понашања према женама, те да је решио да се промени и да ће учити од политичара Александра Пожгаја. - Не осећам прво место! Одлучио сам да се променим. Схватам да ми је понашање према женама одмогло и да ме део публике не воли због тога. Приметио сам да је Александар Пожгај међу фаворитима, па сам схватио да од њега треба да учим и гледам шта да радим - причао је Гастоз, што је засметало Томи Пантерсу. - Ти си сада дволичан! Требало је да фураш своју причу до краја, али сада због тога што се ближи финале, ти желиш да се промениш и да скупљаш гласове, а вређао си жене - рекао му је Тома. - Томо, радодајке... како то коментаришеш што браниш радодајке? Таква би волео да те чека кући - причао је Гастоз. - Ево, опет вређаш девојке! Само три минута ти је требало да погазиш све што си рекао - закључио је Тома.
Прочитајте још:Ми имамо „Парове“ , Мексиканци шоу „Плесом до снова“. Пардон, сексом до снова! (ВИДЕО)ОДВРАТНО! Тијана и Маца се по казни мазале го*нима! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА