Најновије

ДА ТАКМИЧАРЕ ДОВЕДЕ У РЕД: Кристијан Голубовић жели у Парове!

Александар Кристијан Голубовић тражио је од организатора ријалитија „Парови“ да га убаце у вилу. Иако је обећао да ће све учеснике „поставити на своје место“, продукција је одлучила да га не пусти због прошлости коју има иза себе, али и казни које још није одлежао.
Хоће у "Парове" да их доведе све у ред (Фото: Фејсбук)

Хоће у "Парове" да их доведе све у ред (Фото: Фејсбук)

Њему очигледно није доста затвореног простора, јер је четири и по године провео у затвору, па би му очигледно ријалити дошао као мелем на рану. "С обзиром на то да је Кристијан био чест гост „Хепија“, када је видео учеснике „Парова“ и схватио да у међувремену није добио позив, тражио је од пријатеља да позову челнике телевизије и да их пита зашто њега нису звали. Тражио је да продуцентима понуди његов улазак у вилу. Већину такмичара назвао је шабанима које би требало поставити на своје место", каже извор близак Кристијану. "Иако су челници телевизије били свесни да би његов улазак још више дигао гледаност ријалитија, јер би многе женске учеснице похрлиле у његов загрљај, док би га се мушкарци плашили, нису желели ни да га позову. Главни разлог је његова прошлост, сталне туче и необузданост у сваком смислу те речи. Да је ушао, нико не би могао да контролише ситуацију и ко зна шта би се све догађало пред камерама, јер Кристијан не уме да се понаша", истиче извор. Одложио робију Голубовић је због рођења ћерке за шест месеци одложио издржавање казне, коју је добио у фебруару ове године. Он је суду доставио крштеницу детета и сва потребна документа којима доказује да је отац. Суд је уважио и одложио му робију за новембар ове године.
Прочитајте још:Ми имамо „Парове“ , Мексиканци шоу „Плесом до снова“. Пардон, сексом до снова! (ВИДЕО)И БРИТАНЦИ ИМАЈУ МАЦУ ДИСКРЕЦИЈУ: Ушла у Велики брат и одмах се скинула! (ВИДЕО 18+)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА