Најновије

ПА ДА ЛИ ЈЕ ОВО НОРМАЛНО: Ружицу деда снимао док је имала секс!

Иако нису одушевљени што је имала секс без покривача са Филипом Ђукићем,који можете погледати ОВДЕ, породица Ружице Вељковић оправдава њен поступак паролом "младост-лудост“. Да подржавају бившу моделсицу у сваком тренутку, сведочи и то што је њен деда Слободан чак и снимио док се његова унука сексала.
Перверзије Ружице и Филипа (Фото: принтскрин)

Перверзије Ружице и Филипа (Фото: принтскрин)

Ружичина бака имењакиња, деда Слободан и друга бака Борка хронично су неиспавани, јер по читаву ноћ гледају унуку. "Деда снима сваку емисију и недавно се жалио да ће му требати већи флеш да би све пребацио. Не пропушта ниједан детаљ и ти снимци ће бити његов поклон унуци када изађе. Снимио је и секс, јер не прекида снимање шта год да је", каже певачицина мајка Татјана, која ћеркин секс оправдава тиме што је млада. За разлику од ње, тата Александар сваки пут када Ружица почне да се свлачи искључи телевизор. "Са Ружицом сам као друг, али је претерала овим сексом са Филипом. Баке и деке су јој нервозне због понашања, али као и сви, увек нађу оправдање зашто је то нешто урадила. Ја као отац не могу, зато ће добити једну васпитну лекцију чим изађе. Ружно је не само што је имала секс, већ и што се стално нешто љубакају тамо. Нема потребе за тим", каже тата учеснице, док мајка, као и свака, гледа да смири ситуацију. "Ма све је то младост-лудост. Баке и деке све то разумеју, више их нервира када им унуку тамо нападају. Дуго је тамо и није јој лако. Она је ветропир, па је и тај затворен простор поремети. Ни сестра Тамара није одушевљена што је тако транспарентно имала секс са Филипом, али шта ће, обећала је свима, а васпитана је да обећање испуни. Срећа, била је ноћ, па нису сви гледали", теши се Татјана.
Прочитајте још:Ми имамо „Парове“ , Мексиканци шоу „Плесом до снова“. Пардон, сексом до снова! (ВИДЕО)ОДВРАТНО! Тијана и Маца се по казни мазале го*нима! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА