Најновије

(БОЛЕСНО) МАЦА ДИСКРЕЦИЈА СЕ САМОЗАДОВОЉАВАЛА У ТОАЛЕТУ: Науљила сам краставац и гурнула јако

Сенада Нуркић, позната као Маца Дискреција, поново је успела да шокира гледаоце и такмичаре у ријалитију „Парови“ признавши пред свима да се самозадовољавала краставцем у тоалету. Маца је детаљно описала како је до тога дошло, као и да јој је Гастоз помогао тиме што јој је дао кондом.
Маца се игра са бананом (Фото: Јутјуб)

Маца се игра са бананом (Фото: Јутјуб)

Наиме, Мацу су оптужили да насрће на мушкарце у кући, као и да је лака девојка, жељна секса, а како би доказала да је заправо чедна, објаснила је да је у кући сузбила свој сексуални нагон. - Ја да сам лака девојка, до сада бих већ у кревету са неким била. Три, четири месеца апстиненције је много, али ја сам то издржала, мени смоки не треба. Данас ми је било баш тешко и била сам нервозна, ипак није лако без секса, па сам почела по кући да тражим чиме ћу да се задовољим. Отворила сам фрижидер и нашла сам највећи краставац, који сам науљила добро и кренула ка вц-у - причала је Маца без пардона, док су укућани ћутали и гледали је у чуду. - Кад сам кренула да то одрадим, Гастоз ме је видео и питао шта радим. Ја сам му лепо објаснила да морам да се самозадовољим и да сам науљила краставац, а он ми је рекао да има кондом и дао ми га је. Ја сам отишла у вц, одрадила сам то лепо и одмах ми је лакнуло. Нећу ја са било ким, нисам ја лака. Ја се фино сама задовољим и готово - закључила је Маца. Мацина изјава готово да је оставила без текста све присутне, међутим, Гастоз је први реаговао и почео иронично да тапше Маци. - Браво, Мацо, браво. Ево, видите, то је та ваша омиљена болесница - рекао је Гастоз, а Зорица Марковић се надовезала: - Колико се сећам, рекли сте да овај ријалити гледају особе свих доба, од седам до 77 година. Па има ли смисла да овакве ствари слушају млади, а камоли старије жене? Ово је страшно - рекла је Зорица. Тома је скочио у Мацину одбрану и почео да правда њене поступке, због чега су га сви учесници окарактерисали као улизицу која се шлепа уз фаворите.

Све лудости Маце Дискреције

Маца Дискреција дошла је у ријалити „Парови“ као тотални аутсајдер, али је својим понашањем већ у првим данима успела да привуче пажњу и од тада важи за једног од фаворита. Од бројних лудости које је радила да би била у првом плану, прва је била њено „играње“ бананом. Наиме, Маца је данима симулирала орални секс са бананом, што је згрозило многе такмичаре, али она се није претерано обазирала на то. Након тога, Маца је показала своју заљубљиву природу, па се љубила са Јасмином Невенкићем, али то је било кратког маха. Следећи је био Гастоз, да би се недуго након пропале романсе са њим пољубила са бубњарем који је те вечери забављао такмичаре у вили. Осим љубљења, Маца је ускакала у кревет многих такмичара, да би касније говорила да имају смоки у гаћама и да њој смоки не треба.

Маца: Мими, мама те је учила да шириш ноге

Током избацивања у недељу, дошло је неколико пута до жестоких свађа између укућана, тако да су неки завршили и у изолацији. Тако су Вељко и Гастоз частили један другог низом увреда, а дошло је и до окршаја између Мими Оро и Маце Дискреције. - Штета што те мајка није добро васпитала, него те је учила да шириш ноге! А што те мајкица није још звала? - упитала је Маца, а Мими јој је одговорила у истом тону. - Кур**тино распала, продајеш се за 15 евра! Иако су вређале једна другу, продукција није реаговала и старлете су прошле без казне.
Прочитајте још:ДЕТАЉНО: Гастоз описао секс са Мацом Дискрецијом! (ВИДЕО)ПА ДА ЛИ ЈЕ ОВО НОРМАЛНО: Ружицу деда снимао док је имала секс!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА