Најновије

ДС ОДРЖАВА ВЕЛИКИ МИТИНГ: Пајтић жели да "осветли Србију" - СНС га оптужује да замајава јавност!

БEOГРAД - Српска напредна странка поручила jе вечерас Демократскоj странци да су "њихове лажи и константни покушаjи обмањивања грађана Србиjе жалосни и у наjмању руку сада већ смешни", док из ДС-а тврде да се људи из СНС-а служе свим средствима како би спречили и покварили заказани сутрашњи митинг Демократске странке под називом "Осветли Србију!".
Пајтић - лидер демократа (Фото: ДС Инђија)

Пајтић - лидер демократа (Фото: ДС Инђија)

Kако jе саопштила СНС, уместо што jе ДС толико "посвећена лажима", треба да усмери бар део толике енергиjе и да убеди председника странке Боjана Паjтића, да "оде бар jедан дан на посао, седне у ону фотељу, за коjу се грчевито бори са своjих шест одсто подршке, и уради бар jедну корисну ствар за грађане Воjводине", наводи се у саопштењу СНС. Демократска странка саопштила jе раниjе вечерас да ништа неће спречити грађане да присуствуjу сутрашњем митингу у Београду. ДС у саопштењу наводи да jе "невероватна посвећеност СНС сутрашњем митингу опозициjе". У саопштењу ДС се, такође, наводи да "у десетине градских и општинских одбора долази полициjа коjа пристоjно и професионално испуњава задатак коjи jе добила, да им доставимо имена људи коjи ће доћи у Београд", као и да републичка предузећа коjа организуjу превоз путника отказуjу унапред плаћен превоз. Невероватна је посвећеност Српске напредне странке сутрашњем митингу опозиције, кажу у ДС-у. У десетине градских и општинских одбора долази полиција која пристојно и професионално испуњава задатак који је добила, да им доставимо имена људи који ће доћи у Београд, наводи се у њиховом саопштењу и истиче да се пуштају дезинформације да је митинг померен за 12 часова. Све смо ово већ доживели и никада нас није уплашило. Ништа неће спречити слободне грађане да сутра у 17 часова на митингу у Београду кажу не страху и мраку који стварају. Да кажу оно што данас све слободније говори већина грађана, поручују демократе. Све ово показује да су у страху они који га стварају. Ми нисмо и никада нећемо бити, кажу у Демократској странци.
Прочитајте још:Пајтић: „Инђијска иницијатива“ЈКП Информатика: Активисти ДС-а у току радног времена агитују по фирмиОТКРИВАМО: Србија сигурно неће постати чланица ЕУ пре 2025. године – потврдио први човек за проширење Европске Уније!
Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА