Најновије

ШЕШЕЉ ИЗАЗИВА ПРЕДСЕДНИКА: Томо, чик на изборе, ако смеш!

Лидер радикала Војислав Шешељ позвао је председника Србије Томислава Николића да распише ванредне председничке изборе, који би се одржали почетком 2016. заједно са најављеним ванредним парламентарним и покрајинским изборима.
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ наглашава да би било фер да Србија ванредно бира и председника државе. - Било би поштено да идемо и на ванредне председничке изборе! Нема логике да идемо на ванредне изборе на свим нивоима, а да Тома настави мирно да изиграва енглеску краљицу... Па није ваљда да се храбри Николић уплашио избора?! - зачикава Шешељ. На питање зашто би Николић сам себи скраћивао мандат, он каже: - Николић је учествовао у толико лоповских и корупционашких афера да останком на функцији може само да смета... Видите, он је планирао да прави сопствену странку, а сада се заклиње на верност Вучићу. Ко зна шта ће још смислити у кампањи... Па он једини одмаже СНС чак и кад ништа не ради! - поручује Шешељ. Шеф СРС уверен је, такође, да на републичким изборима међу странкама опозиције нема озбиљну конкуренцију. - Ми смо идеолошки непријатељи овој власти. Противимо се политици уласка у ЕУ и то нас раздваја од "грађанске опције". Кад причамо о патриотском блоку, ту смо тек супериорни! ДСС се цепа два пута дневно, а Двери су се поделиле и пре него што су регистровале странку. Радикали су природна опозиција и наша врата су свима отворена, али нећемо правити никакве предизборне коалиције - истиче Шешељ.

Није Пајтић, ја сам лидер опозиције!

Војислав Шешељ се љути на новинаре који Бојана Пајтића описују као лидера опозиције. Шешељ, наиме, тврди да је Пајтићев ДС тренутно испод цензуса, док је СРС на око 20 одсто подршке бирача! - Пајтић је мали миш, а ја сам један и једини лидер опозиције! Радикали су знатно јачи од демократа и то ћемо доказати на наредним изборима. Може сад Пајтић слободно да формира шта год хоће, па и тај некакав нови ДОС, али народ зна ко су они и шта су.
Прочитајте још:Вучић спрема велико чишћењеСпецијални суд за злочине над Србима у Хрватској?Ђентилони: Избегличка криза претња по „душу Европе“
Извор: Информер  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА